ALLES VOOR DE BOUWMATERIALENHANDELAAR - SERVICE, INFORMATIE EN TOOLS

CREATON is jouw partner voor alles wat het dak aangaat. Wij bieden een exclusieve service zodat jij jouw klanten optimaal kan adviseren en ondersteunen in hun beslissingsproces.

 

Sample ordering

STAALAANVRAGEN: VOOR EEN BETER ZICHT OP HET PRODUCT EN EEN SNELLER BESLISSINGSPROCES

Het kunnen voelen en zien van een product spelt een belangrijke rol in het beslissingsproces. Want alleen zo kan iemand zich een goed beeld vormen van het materiaal: het gevoelsoppervlak, de exacte kleur, stalen kunnen een beslissende rol spelen bij de keuze door jouw klanten. Vraag jouw stalen dan ook snel aan bij onze Account Managers.

Voordelen van een origineel staal:

  • Voelen van het oppervlak
  • Zien: bekijk het uiterlijk en de kleur van dichtbij
  • Vergelijk: vraag verschillende stalen aan om jouw klanten goed te gidsen doorheen hun beslissingsproces
  • Kies: originele stalen maken immers het verschil
Sample display

SHOWROOMBORDEN – DIVERSITEIT TEN TOP

Wil je jouw klanten het beste advies geven omtrent het CREATON product assortiment aan de hand van toonzaalbord? Of beschik je al over en display dat moet worden geactualiseerd? CREATON maakt hoogwaardige stalenborden met verschillende types dakbedekking die een aantrekkelijk overzicht geven van de beschikbare materialen. Voor alle vragen omtrent onze displays, kan je contact opnemen met jouw Account Manager.  

 

price catalogue

Prijslijst

Ontvang je graag een Prijslijst?

Stuur dan een e-mail naar info@creaton.be. Vermeld hierin bedrijfsnaam, naam, telefoonnummer en adres and wij sturen jou een exemplaar toe.